Voor het lokale initiatief om het Bem-bakery project uit te voeren is financiële steun uit Nederland broodnodig. Uw gift is van harte welkom. De stichting publiceert elk jaar een een jaarverslag waarin ook duidelijk onze financiële inkomen en uitgaven te zien zal zijn. We willen als stichting transparant zijn naar al die mensen die in ons geloven!

U kunt uw gift overmaken op ons bankrekeningnummer:
NL04RABO 0115848150 t.n.v.: Stichting People2People, o.v.v. Bem-bakery

De stichting heeft een ANBI status waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is. Voor meer informatie hierover ga naar onze ANBI pagina.

Vrijwilligers:
Het werk van de stichting wordt gedragen door vrijwilligers en dit netwerk kan altijd groter. Heeft u interesse om ons team te versterken met uw kennis, organiseren van evenementen of het opzetten van acties neem contact met ons via de contact pagina

Nieuwsbrief:
We brengen minimaal 4 maal per jaar een digitale nieuwsbrief uit. Deze plaatsen we altijd op onze website en Facebookpagina. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen vul dan hiernaast uw naam en email in. Klik hier om onze reeds uitgegeven nieuwsbrieven te lezen

Voor meer informatie via Facebook: www.facebook.com/ppl2ppl
Het succes van het Bem-bakery project en al het andere werk van de stichting is naast financiering ook afhankelijk van bekendheid. Deel de informatie van People2People op Facebook met je vrienden en maak ons netwerk groter en sterker! Ook kunt u onze Facebookpagina liken door hiernaast op de “Like”knop te klikken. Wordt wereldburger!

error: Content is protected !!